Jeugd

Jeugd Competitie 2016

De competitie 2016 is anders van opzet met de introductie van Tenniskids. De World Tour voor kinderen tot 12 jaar wordt gespeeld op 9 zondagen van maart t/m november.
De Tenniskids groen en geel t/m 12 jaar spelen op woensdagmiddag van april-juni. En de jeugd t/m 14 en t/m 17 jaar spelen gewoon op zaterdag- en zondagochtend van april-juni.

WorldTourTenniskids World Tour

De Tenniskids World Tour is een wedstrijdvorm voor kinderen in de categorieën Rood en Oranje. De tour bestaat uit negen speelzondagen, verdeeld over de maanden maart t/m november. Hierdoor spelen de kinderen bijna het hele jaar door wedstrijden, wat hun enthousiasme en interesse in de tennissport vergroot. Elke speeldag staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen binnen de ATP World Tour. Doe ook mee!

World Tour Rood – zondag 09.00-11.00 uur

Teams van 2-12 spelers per club. Per zondag spelen 3-5 clubs onderlinge wedstrijden.

Speeldata
Bosch en Duin start later met de World Tour voor Tenniskids Rood. Wellicht dit najaar. Houd de website en je mailbox in de gaten!
—————————————

World Tour Oranje – zondag 09.00-12.00 uur

Teams van 2-8 spelers per club. Per zondag spelen 3-5 clubs onderlinge wedstrijden.

Speeldata
De inschrijving voor de competitie is op 1 december 2015 gesloten.

Groen en geel in ‘gewone’ competitie

Kinderen in de categorie Tenniskids groen en kinderen vanaf 12 jaar spelen in de bekende KNLTB-competitie op woensdagmiddag, zaterdagochtend of zondag. Voor hen verandert er niet zo heel veel. De competitie loopt net zoals voorgaande jaren van april – juni 2014.

Voorjaarscompetitie Groen – woensdagmiddag 14.30 uur

Teams van minimaal 4 kinderen. Jongens en meisjes door elkaar. Er wordt ingedeeld op sterkte in G1 (de betere spelers) en G2.

Speeldata

Voorjaarscompetitie t/m 14 en t/m 17 jaar

(meisjes, jongens en gemengd)

Speeldata zaterdag 09.00 uur

Speeldata zondag 09.00 uur