Open toernooi 2016 groot succes

We kunnen gelukkig terugkijken op een zeer geslaagd OT 2016. Het weer liet ons af en toe wel in de steek, maar het OT-team heeft dit weer heel goed opgevangen. We konden op woensdag- en zaterdagavond terecht in de tennishallen in BIlthoven en Doorn.

Het OT-team (bestaande uit Etienne Harteveld, Jaap Romijn, Patty Platteel, Marianne van de Laarschot, Gilbert Dix en Lisa Esmeijer) heeft samen met de barcommissie weer ongelofelijk veel tijd en energie (en niet alleen de toernooiweek) in de organisatie en uitvoering van het Open Toernooi gestoken. De sfeer was heel goed en zeker tijdens de finalezondag was het heel gezellig op ons park.

Het bestuur, heeft namens alle leden en deelnemers, het OT-team bedankt voor zijn tomeloze inzet. Het heeft ook de leden van de barcommissie bij de dank betrokken. Zij hebben gezorgd voor een goede overdracht van de bar en de voorraden aan het Bergpaviljoen. Elke ochtend moest door de barcommissie geopend worden en de bar in de ochtenduren draaiende worden gehouden.

Ook gaat de dank van het bestuur uit naar onze groundsman Hans van den Hoek voor zijn goede zorgen om de banen en het park in perfecte staat te houden.

Verder hebben extra vrijwilligers zoals Olaf Outmans, Conny van der Linden, Wilca van Putten (alle drie alle toernooidagen aanwezig om het OT-team aan te vullen), Jan en Liesbeth de Boer (in de vroege uurtjes het park tiptop schoongemaakt), Frans Kerkhoven (fotografie), Gerard Steenbrink (LobServer), Roel Houwer (sponsoring) en Harm Oostland (dagelijkse update van de website), Patty Platteveel (dagelijkse update Facebook) zich de hele week ingespannen om het toernooi tot een daverend succes te maken.

Speciale dank gaat uit naar onze toernooileider Etienne Harteveld en naar toernooidirecteur Jaap Romijn, zonder de andere leden van de OT-commissie te kort te doen.

Het bestuur is heel trots op al deze leden.

Verder zijn we tevreden over het Bergpaviljoen en zijn we weer erg blij met onze sponsoren.
Voor de uitslagen en winnaars zie toernooi.nl.

Geen Reacties tot "Open toernooi 2016 groot succes"


    Wil je iets delen?

    Een beetje html is OK